CURSE
       BINE ATI VENIT la Transylvania 100! Ne indreptam catre a saptea editie, acestea sunt un set de curse montane care traverseaza una dintre cele mai frumoase si  misterioase zone din Europa de Est. In data de 28 mai 2022 alergatorii se vor reuni la linia de start chiar la poalele faimosului Castel al lui Dracula in comuna Bran, gata pentru o noua aventura de neuitat prin decorul muntos al Transilvaniei rurale.
     Poteci inguste si serpuite care strabat paduri seculare sau platouri alpine si creste batute de vant vor face legatura intr-o bucla ce va traversa Muntii Bucegi, urcand si coborand multe mii de metri inainte de a ajunge inapoi la Castelul Bran.
     Inscrierile se pot face individual la toate cele 5 curse. Se vor acorda premii la toate categoriile, iar toti participantii care vor termina in timpul limita vor fi recompensati cu diploma si medalie. Pentru suporteri exista sansa sa-si vada favoritii la Babele, unul dintre cele mai inalte puncte ale cursei sau la Pestera dupa ce vor fi luat telecabina din Busteni. De asemenea, isi vor putea sustine favoritii la Busteni, Piatra Arsa, Bolboci sau Moieciu de Sus, unde pot ajunge cu masina.
     Poti obtine puncte de calificare la Ultra-Trail du Mont-Blanc, ce include toate cursele din serie: UTMB, CCC, OCC, TDS.
     Pentru a putea vedea traseul si profilul fiecarei curse, acceseaza link-urile de mai jos.
Transylvania 100 - Three ultra mountain races, a skyrace and a semimarathon through the wilds of Romania crossing the high altitude trails of the Bucegi Range. Starting and finishing in the shadow of Dracula's Bran Castle. UTMB qualifying races.